Siirry sisältöön

Rakennus- ja saneeraustyöt

Kouvolan ja Kymenlaakson alueella

Kattoremontit ja kattojen muutostyöt

Yritykseltämme saat ammattiylpeydellä toteutetut kattoremontit ja kattojen muutostyöt / korotukset ammattilaisten työnä. Katon muutostyö harjakatoksi vähentää merkittävästi kosteusvaurioiden riskiä ja parantaa huomattavasti yläpohjan tuuletusta. Tarvittaessa kattokaltevuuttakin voidaan muuttaa loivasta harjakatosta jyrkemmäksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten voimme auttaa juuri sinun urakassasi!

Luota sinäkin urakkasi kotimaisen ammattilaisen käsiin!

Remontti- ja saneeraustyöt

Teemme kattavat remonttipalvelut kunnille, kaupungeille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaille. Remontoimme taloyhtiöiden ja kotien kosteat tilat, kuten saunat, kylpyhuoneet, wc-tilat sekä esimerkiksi taloyhtiöiden pesutilat vuosien kokemuksella. Huolehdimme aina asianmukaisesti vedeneristystöistä ja laatoitustöistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää remonttipalveluistamme!

talo
kattoremontti

Teemme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja keittiöremontit!

Toteutamme yksilölliset keittiöremontit ja laitamme huoneistot uuteen kuosiin! Olemme luotettava kotimainen ammattilainen ja työmme jälki on aina huolellista, tarkkaa sekä viimeisteltyä.

Ota yhteyttä jo tänään ja toteutetaan unelmiesi remontti yhdessä!

Uudisrakentaminen vuosien kokemuksella

Uudisrakennuspuolella teemme mm. jäte- ja autokatoksia taloyhtiöille, omakotitalorakentamista ja mökkirakentamista. Palveluvalikoimamme on laaja ja suoritamme erilaisia  rakennuspalveluita tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten voimme auttaa juuri sinun rakennustarpeissa!

Vieritä ylös